Vi värderar din bil

Funderar du på att sälja din bil? Du kanske vill veta vad värdet är på bilen innan du tar beslutet att sälja den? Vi på Nyströms Bilar är experter på att värdera bil och kan hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt ur en bilaffär. Det är flera faktorer som påverkar en värdering av bilen förutom märke och modell.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  82 − = 81

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Vad påverkar värdet på bilen?

  Det finns flera faktorer som påverkar värdet på en bil. Märke, modell och årsmodell är naturligtvis de viktigaste delarna, men det finns även andra faktorer. Vilken typ av extrautrustning som finns påverkar värdet och en extrautrustad bil har ett högre värde än en utan. Vi kan allt om bilvärdering och med oss kan du vara trygg att du får det bästa möjliga priset för din bil.

  En annan del som påverkar värdet är miltalen på bilen. En bil med låga miltal har ett högre värde än en bil med högt miltal. Våra duktiga medarbetare har erfarenhet av alla olika typer av bilar och modeller. Om bilen har en komplett ifylld servicebok höjer det värderingen och om servicen är gjord på en märkesverkstad är det ett stort plus.

  Varför är det en bra idé att värdera bilen hos oss?

  Vår breda erfarenhet av olika typer av bilmärken och modeller gör att du kan få en korrekt värdering för din bil. Vi baserar värderingen på märke, modell, årtal, mil, servicebok och bilens generella skick. Det går utmärkt att komma in till oss på Nyströms Bilar som ligger på Omformargatan 16 i Västerås för ett personligt möte eller kontakta oss via mejl eller telefon.

  Vår målsättning är att ge dig värderingen inom 6 timmar. Vår värdering är en trygg och ärlig värdering och en stor fördel är att du snabbt kan sälja bilen till oss om du väljer att acceptera priset. Affären kan bli gjord snabbt och smidigt och vi ordnar ägaröverlåtelse och köpekontrakt. Om du funderar på att sälja bilen tveka inte att kontakta oss för en värdering.