Vi hjälper dig att sälja din bil

Om du funderar på att sälja din bil kan du anlita oss så hjälper vi dig igenom hela processen. Det finns en del saker du bör tänka på när du ska sälja bil och det är smidigt att anlita oss som mellanhand. Nyströms Bilar hjälper dig med allt från prissättning, presentation och vilka fel du bör åtgärda innan du säljer bilen.

Sälja bil

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  41 − = 39

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Så går det till att sälja bilen

  När du vill sälja din bil till Nyströms Bilar besöker du oss enkelt på Omformargatan 16 i Västerås så tar vi en titt på bilen. Du kan även kontakta oss på andra sätt ifall du inte har vägarna förbi. Vi kan också komma och hämta bilen hos dig om det är enklare för dig. Vi värderar bilen och ger dig ett slutgiltigt pris innan vi kommer och hämtar den.

  Vi sätter in pengarna direkt på ditt bankkonto när vi hämtar bilen, så du kan känna dig trygg. Du behöver med andra ord inte tänka alls på vidareförsäljningen utan det sköter vi. Att sälja bilen till oss underlättar mycket för dig rent tidsmässigt. Vi kan även hjälpa dig med förmedling om du hellre vill det, då slipper du också mycket arbete.

  Tips när du ska sälja bil

  Det är viktigt att kolla upp värdet på din bil innan du säljer den, vilket är enkelt att göra online. Sedan kommer priset givetvis även bero på vilket skick bilen är i, är den väl omhändertagen får du ett bättre pris. Ett annat tips är att du åtgärder eventuella kända fel, då de annars drar ner på priset. Du tjänar på att åtgärda felen själv.

  Sist men inte minst är det en god idé att ge bilen en rejäl tvätt innan försäljning. Det är viktigt både innan värdering och annonsering, då en ren bil automatiskt ser snyggare ut. Om du vill ha hjälp med försäljning eller förmedling av din bil kan du enkelt kontakta oss så kommer vi på en bra lösning för bilförsäljningen tillsammans.

  Bor du i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Sala eller Enköping och vill sälja din bil? Hör av dig till oss! Telefon 021 – 81 61 10 eller e-post info2@nystromsbilar.se