Vi köper din bil i Hallstahammar

Är det dags att sälja bilen? Vi köper din bil smidigt och enkelt så att du kan lägga din tid på annat. Du slipper därmed annonsera ut din bil med allt vad det innebär, så som fotografering, beskrivning och visningar. Det gör också att du inte behöver lyssna på prutare, vi ger dig ett bra pris baserat på din bils marknadsvärde.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  − 5 = 2

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Sälj din bil till oss

  Om du bor i Hallstahammar med omnejd kan du anlita oss för att sälja din bil åt dig. Du kan välja att kontakta oss med information om din bil, så kommer vi inom kort återkomma med en värdering. Den värderingen baseras på din bils marknadsvärde samt skick. En bil som du skött om väl ger ett högre pris än en bil med skador och repor.

  Att sälja bil är ett extra stressmoment i vardagen, i alla fall om du gör det själv. Med vår hjälp blir det istället som en dans på rosor. Om du tackar ja till priset vi sätter kan vi komma och hämta bilen direkt. Dessutom tar vi hand om pappersarbetet och betalningen sätts direkt in på ditt bankkonto, enklare kan det inte bli.

  Råd vid bilförsäljning

  När du ska sälja din bil finns det en del saker du bör tänka på. För det första bör du rengöra bilen både utvändigt och invändigt, fixa alla kända fel och ha koll på vad bilen är värd. När du kontaktar oss på Nyströms Bilar kan du välja att antingen ringa eller mejla oss, snabbast svar får du alltid via telefon.

  Om du har vägarna förbi oss kan du titta in till oss på Omformargatan 16 i Västerås, då tar vi en titt på din bil direkt. Alla sätt fungerar för oss och huvudsaken är att det är smidigt för dig som kund. Tillsammans kan vi få bilaffären att gå som smort, oavsett om du säljer bilen direkt till oss eller om vi förmedlar den åt dig.