Vi köper din bil i Surahammar

Går du i tankarna att sälja din bil? Kanske har det blivit dags för en nyare, större eller rentav mindre bil? Då kan vi glädja dig med att vi på Nyströms Bilar köper din bil på ett smidigt sätt, så att du snabbt får försäljningen överstökad. Att ta hjälp av oss gör bilaffären så mycket enklare på alla sätt, det blir dessutom en trygg försäljning.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  70 + = 79

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Sälj bilen enkelt

  Om du ska sälja din bil i Surahammar kan du sälja den till oss, då slipper du allt arbete runt din bilförsäljning. Du slipper ta fotografi, lägga upp annons och besvara alla intressenter, någonting som annars kan ta lång tid. Dessutom måste du visa upp bilen för de som är intresserade och i slutändan kanske du inte får det pris som du önskat.

  När du vill sälja bil på ett enkelt sätt kan du göra det till oss, då slipper du flera av dessa steg. Du kan kontakta oss via telefon eller mejl för att få en värdering inom bara några timmar. Om du är nöjd med betalningen vi erbjuder kommer vi och hämtar upp bilen hemma hos dig, samt sätter in pengarna på ditt konto.

  Få rätt pris för din bil

  När vi köper din bil i Surahammar med omnejd kan du räkna med att du får rätt pris för din bil. För det första utgår vi från marknadsvärdet på din bil, sedan väger vi in faktorer gällande hur väl du har tagit hand om bilen. En bil som servats regelbundet och är i bra skick ger förstås ett högre pris.

  Du kan också välja att anlita oss som förmedlare av din bil, då får du betalt när vi har hittat en köpare till din bil. Vi kan också hjälpa dig med bilbyte. När du säljer din bil till oss tar vi hand om allt pappersarbete och övriga arbete för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Anlita oss för en smidig bilaffär!