Om du vill sälja din bil och göra en snabb och smidig affär är Nyströms Bilar på Omformargatan 16 i Västerås rätt för dig. Vi har som mål att ge dig en värdering inom sex timmar och kan köpa bilen direkt från dig eller sköta förmedlingen av den. Om du är intresserad av att byta bil har vi ett stort utbud av bilar och kan ge dig ett bra erbjudande.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  85 − 79 =

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Hur snabbt går det?

  Om du godtar värderingen som i de allra flesta fall sker inom sex timmar kan vi omedelbart hämta bilen från dig. Vi hämtar bilen där den är så du inte behöver sköta någon transport utan affären går mycket smidigt och enkelt. Vi sköter även ägaröverlåtelsen och skriver ett köpekontrakt som båda parter signerar och betalningen går direkt in på ditt konto. Du kan sälja din bil väldigt snabbt och tryggt med oss.

  Vilka är vi på Nyströms Bilar?

  För oss på Nyströms Bilar är trygghet och säkerhet i alla transaktioner viktigt. Vi är ett växande företag som har ett genuint intresse och passion för bilar och försäljning. Du som kund ska känna dig helt trygg med vår kunskap och värdering av din bil. Vi finns lokalt i Omformatgatan 16 i Västerås och du kan komma in till oss i bilhallen och vi hoppas att du kan hitta din nästa bil!