Vi köper din bil i Enköping

Om du har tankar på att sälja din bil kan du kontakta oss på Nyströms Bilar. Vi köper din bil i Enköping med omnejd. Det är ganska tidsödande att sälja bil med allt som måste göras och genom att anlita oss kan du istället få värdering, betalning och upphämtning inom kort. Vi tycker att bilköp och bilförsäljning ska vara enkelt och smidigt.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  83 − 79 =

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Hur går det till när vi köper din bil?

  När vi köper din bil i Enköping kan det gå till på mer än ett sätt. Det vanligaste sättet är att du kontaktar oss via mejl eller telefon, får en värdering av oss och sedan väljer om du accepterar priset eller inte. Ifall du accepterar kommer vi inom kort och hämtar bilen hos dig och i samband med det sätter vi in pengarna på ditt bankkonto.

  Ifall du vill kan du också köra till oss på Omformargatan 16 i Västerås för en värdering, det går precis lika bra. Om du istället vill att vi ska hjälpa dig att sälja bil kan du anlita oss som förmedlare, då får du vänta på betalningen tills vi hittat en köpare. Om du har en dyrare, speciell bil är detta ett vanligare alternativ.

  Fördelar med att anlita oss

  Det finns många fördelar med att anlita oss och den allra största är tidsaspekten. Om du väljer att sälja din bil privat måste du själv ta bilder, skriva en lockande annons, besvara telefonsamtal och mejl samt visa upp bilen för intressenter. Många nyfikna människor kan komma och provköra bilen och sedan försöka pruta, vilket mestadels är ett slöseri med tid som du kan lägga på annat.

  När du anlitar oss slipper du allt detta. Dessutom går vi alltid efter marknadsvärdet på bilen, samt vilket skick den är i. Är skicket bra får du mer pengar än om den har skador på kaross och liknande. Ifall du är redo att sälja din bil kan du kontakta oss redan idag, så köper vi din bil så snart vi är tillgängliga.