Vi köper din bil i Sala

Vill du sälja din bil? Då skall du kontakta oss på Nyströms Bilar. Vi köper din bil och garanterar en snabb och smidig affär. Genom att ringa ett telefonsamtal eller skicka mejl till oss sätts processen igång. Vi förstår att du som säljare ofta vill genomföra bilaffären så snabbt som möjligt när du väl bestämt dig för att sälja, därför jobbar vi effektivt under hela säljprocessen.

Vi köper gärna din bil!

Av oss får du:
- Bra betalt, pengarna direkt
- En trygg bilaffär
- Ett trevligt bemötande

  − 1 = 8

  Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss. Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000 mil.

  Vill du hellre ringa? Då når du oss på telefon: 021 - 81 61 10

  Snabb värdering

  Vi köper bilar i Sala med omnejd. Befinner du dig i området så tveka inte att kontakta oss för en bra bilaffär. Först och främst gäller det att göra en värdering av bilen. Ett tips inför värderingen är att visa upp den på bästa sätt, se därför till att den är städad. Ge oss bilens uppgifter så återkommer vi med en värdering beräknad på bilens marknadsvärde.

  Vi gör allt vi kan för att våra kunder skall bli nöjda, vilket innefattar en snabb värdering. Vår målsättning är därför att vi skall kunna återkomma till dig med en värdering inom 6 timmar. När bilen värderats får du ett köperbjudande från oss och det är upp till dig att avgöra om priset känns rimligt att sälja bil för.

  Enkel och smidig affär

  Godkänner du budet så blir det affär och vi köper din bil direkt. Det hela är väldigt enkelt och smidigt och du som bilägare behöver i stort sett inte göra någonting. Egentligen handlar det bara om den där första kontakten, resten sköter vi åt dig. När vi kommit överens om att det blir affär kommer vi till dig och hämtar upp bilen.

  Vi hanterar även allt pappersarbete i form av köpekontrakt och överlåtelseavtal, du behöver endast skriva på dem. Den överenskomna köpesumman sätts in direkt på det bankkonto du anger och sedan är dealen i hamn. Att sälja din bil kan helt enkelt inte bli smidigare. Tveka inte att höra av dig till oss för att genomföra en snabb och enkel bilförsäljning.